Indre Skønhed

Detox / De-Stress Behandling

 

Detox

Detox Ionic fodbad

Hos Aalborg Beauty tilbyder vi ionisk fodbad.

Denne behandling består af et fodbad tilsat speciel salt, hvor der bliver tilkoblet en ion maskine, som laver en detox ved at rense kroppen for bl.a. toksiner, metaller og andre affaldsstoffer.

Kroppen optager og holder på mange affaldsstoffer ved bl.a. sygdom, rygning, usunde madvaner, stress mm. Her bruger anvendes det ioniske fodbad, da det har en positiv effekt på kroppen med sine negative ladet ioner.

Til behandlingen vil der blive serveret detox te og almindelig vand.

Hvad er ’Ionic Machine’ godt for

Forbedre immunforsvaret

Organernes absorbering af vitaminer forbedres

Ved regelmæssig brug, kan maskinen have effekt på en forbedret hudfarve, reducering gigtsmerter og give øget mobilitet

Varighed 30min

kr. 300,-

Book tid ►

billede3

Vigtigt at vide!

Uanset formen for healing er det vigtigt at drikke meget vand bagefter, fordi vandet er med til at udskille affaldsstofferne, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen. Nogle klienter kan nøjes med een healing – andre skal have mange behandlinger for at komme af med smerter og blokeringer for velvære.

De-Stress

Reiki healing

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui, var dybt søgende og han er den som vi har fået denne healingsform fra.

Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Reiki energien går derhen, hvor klienten har brug for den, med andre ord er det klientens eget system der bestemmer, hvad der heales.energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healingsproces og det er ikke afgørende om du tror på hverken Gud eller healing for at det virker.

Reiki healing 60 min. kr. 504,-

Reiki healing 90 min. kr. 704,-

Book tid ►