Gavekort

Gavekort

Bestil et gavekort

Du har altid muligheden, for at forkæle en du holder af med et flot gavekort fra Aalborg Beauty. Det er virkelig nemt at bestille, og så hjælper vi dig med en god gave til fødselsdag, jul, Mors dag… ja, det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser.

Når du bestiller et gavekort, kan det både være på en specifik behandling eller et bestemt beløb. På den måde kan du helt selv vælge, hvordan du gerne vil strikke din gave sammen. Dette giver dig en stor frihed, og hvis du har brug for sparring, så skal du endelig bare kontakte os.

Vi sender alle vores pakker ud med GLS, så vi er sikre på, at de får præcis den behandling og sikkerhed, som pakkerne fortjener. I den forbindelse får du også et ‘track & trace’-nummer, så du kan følge din pakke hele vejen. Vi kan både sende pakken hjem til dig eller til den, som du vil forkæle. Det bestemmer du helt selv.

Du behøver ikke komme ind i butikken for at bestille, da du bare kan bestille direkte på tlf.: 41 16 18 04. Hvis du hellere vil komme ind og få hjælp i butikken, så er du også mere end velkommen til det.

Du kan betale med Dankort, kreditkort eller Mobile Pay.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din gaveidé 🙂

OBS. Når et gavekort bliver pakket ind og sendt via posten, så skal du være opmærksom på, at der kommer et administrationsgebyr og porto oveni prisen på selve gavekortet.