Bryn & Vipper

Bryn & Vipper

Vi farver dine bryn og vipper så det passer til dit naturlige udtryk og fremhæver dine øjne. Netop farvning af bryn og vipper har altid været en af vores store styrker (og anbefaler efterfølgende retning af brynene med både voks fra det førende voksmærke Caron og med pincet).

Bryn & Vipper

Farvning af vipper/bryn inkl. ret………………kr. 400,-

Farve vipper……………………………………..kr. 204,-

Farve bryn……………………………………….kr. 204,-

Ret bryn m/ pincet/voks……………………kr. 204,-

Vippebuk…………………………………………kr. 509,-

Vippebuk med farvning af vipper…….. kr. 579,-

Brow Lift inkl. farve, retning keratinbehandling  kr. 550,-

Book tid►

Vippebuk med Elleebana

Vippebuk af dine naturlige vipper med produkter fra Elleebana, der holder i 6-8 uger. Vipperne får et løft i en blød naturlig kurve, så de syner både længere og fyldigere. Vælg at få dem farvet samtidig for ekstra wow-effekt.
Både lange og korte vipper kan forvandles med et lash lift og måske du slet ikke finder behov for mascara længere! Perfekt alternativ til dig, der ikke ønsker vippe-extensions.
Inden behandling: Kom uden mascara på.
Efter behandling: Undgå mascara og vand/fugt på vipperne i 24 timer efter, pas samtidig på ikke at ”lægge” på vipperne i hovedpuden om aftenen. Vi anbefaler stærkt, at du køber en Eyelash Conditioner med hjem til efterfølgende pleje. Efter de 24 timer kan du igen vaske øjnene og bruge mascara, blot fortsæt med din Eyelash Conditioner hver dag for bedste holdbarhed.

100% nydelse

Vi er en røgfri zone og ønsker at skabe en rolig og behagelig oplevelse for alle.

Lad derfor også mobiltelefonen være slukket, så du kan koncentrere dig om at nyde nuet.