Release Peeling

Release Peeling Ansigtsbehandling

Effektiv og resultatskabende ansigtsbehandling!

Dette er en meget effektiv behandling, der arbejder på mange forskellige områder, på en gang.

Release Peeling – hårfjerning og peeling i ét

Release peeling er oplagt til dig, der ikke bare vil have en smuk og glat hud, men som også ønsker at få fjernet de små, fine hår i ansigtet. Behandlingen består af en basisk peeling med træ- og potaske, alger, zinkoxid, magnesium carbon og calcium hydroxid.

Har du lidt grovere hår i ansigtet, du gerne vil have bugt med, kan du vælge at starte med en Epilering og slutte af med en Release Peeling, som snupper de finere hår.

Udover at rense huden i dybden har peelingen den fantastiske egenskab, at den kan opløse keratin og dermed fjerne de små, uønskede dun i ansigtet. Ved gentagne behandlinger vil hårmængden reduceres og til sidst aldrig komme tilbage.

  • Rynker, dybe furer
  • Døde hudceller
  • Alle former for ar
  • Akne og store porer
  • Pigmentforandringer
  • Tør og træt hud
  • Fjernelse af uønsket hårvækst (de fine/dunhår)

OBS: Er det første gang, du skal have en Release Peeling? Da dette er en kraftig peeling-maske, er det yderst vigtigt at genopbygge hudens barriere, som vi har nedbrudt i behandlingen.

Derfor anbefaler vi du tilkøber Rose Defence cremen, som er udviklet til netop dette formål. Cremen skal bruges i syv dage efter behandlingen, gerne flere gange om dagen. Du kan købe den i klinikken.

Efter behandlingen
Efter en Release Peeling skal du undgå sol i fire dage eller bruge ekstra høj solfaktor og/eller solhat. Undgå desuden produkter med frugtsyre eller alkohol samt A-vitamin-cremer i en uge.

Book tid ►

 

 

 

 

Release peeling behandlinger:

Overlæbe (15 mins)……………………Kr. 299,-

Overlæbe og hage (25 mins)……….Kr. 399,-

Overlæbe, hage og hals (35 mins) Kr. 499,-

Ansigt (45 mins)……………………….Kr. 599,-

Ansigt og hals (60 mins)……………Kr. 699,-

Ansigt, hals og decolité (75 mins) Kr. 799,-

Book tid ►

Aalborg Beauty