Ansigtsbehandlinger

 

Ansigtsbehandlinger

Jeg skræddersyr dit personlige ansigts plejeprogram, og vejleder dig til effektivt brug af dine hjemmepleje produkter.
Jeg bruger nøje udvalgte skånsomme, men effektive produkter.

 

Darphin

Darphin er en professionel botanisk hudpleje-serie fra Paris, baseret på harmoniske blandinger af teknologi, planter og essentielle olier.

Se behandlinger►

 

Release Peeling – hårfjerning og peeling

Release peeling er en basisk peeling bestående af træ- og potaske, alger, zinkoxid, magnesium carbon og calcium hydroxid, som sammen giver en meget effektiv peeling, der arbejder på mange områder.
Træt og trist hud bliver mere klar og strålende, huden bliver mere ensartet og næringsstoffer trænger bedre ind i huden. Masken er perfekt som ekstra dybderensende maske ifm. en ansigtsbehandling.

Se behandlinger►

Nimue

Nimue’s verdensklasse formular er baseret på exceptionelle ingredienser, der alle kommer fra internationale anerkendte laboratorier. Nimue’s forskere overholder en høj kvalitetskontrol for at sikre at alle produkter lever op til de høje krav af excellence som kunderne forventer af Nimue.
Nimue Skin Technology er i dag, globalt anerkendt som et innovativ, pionerende brand, der konsekvent leverer ekstraordinære resultater.

Se behandlinger►

Meso BB Glow behandlinger

Behandlingen er en ”hudglødbehandling”, der forbedrer huden ved at rydde og fjerne porer. Det fremskynder også væksten af nye hudceller, hvilket gør huden sundere og lysere samt reducerer aldrende hudceller.

I behandlingen anvendes MESO SKIN PERFECTOR, som er en revolutionerende og ultra fugtgivende hudpleje-cocktail, der har en hurtig og synligt lysende effekt, som desuden efterlader huden med masser af glød og giver en ensartet teint.

Se behandlinger►