fortrolighedserklæring

Aalborg Beauty Fortrolighedserklæring

 

Aalborg Beauty forstår at privatlivet er vigtigt for dig, og vil at din oplevelse online skal være så behagelig og sikker som muligt.

Vores privatlivspolitik beskriver hvordan vi håndtere dine personlige informationer generelt og når du benytter vores hjemmeside.

Besøgende på vores side giver flere former for informationer på mange forskellige måder. Nogle besøgende vælger at give personlige oplysninger via abonnements- og indtastningsskemaer, og anmodninger om mere information, enten via e-mails eller telefonopkald eller andre metoder.

Afhængig af den service du vil have adgang til, kan du blive spurgt om forskellige gange om at give oplysninger, herunder, men ikke begrænset til,dit navn, telefonnummer, e-mail-adresse eller oplysninger om, hvad du kan lide og ikke kan lide.

Aalborg Beauty vil ikke indsamle følsomt information om dig, såsom detaljer om din race, politisk overbevisning, religion eller helbred. Vi har brug for dine personlige informationer, for at kunne tilbyde dig vores produkter og tjenester.

Disse oplysninger kan også hjælpe os med at give en bedre service og produkt til dig. Disse oplysninger registreres af os og opdateres når der gives yderligere oplysninger eller ved anmodning fra dig.

 

ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Aalborg Beauty bruger de indsamlede personlige oplysninger til at forsyne dig med vores tjenester og hjælpe med at gøre din oplevelse tilfredsstillende. Information er også indsamlet for at etablere og opretholde rigtige forretnings rekorder.

Vi anmoder om minimumsniveauet for personligt identificerende oplysninger til at drive vores forretning effektivt. Dette er data, du giver os direkte, f.eks. Dit navn og kontaktoplysninger. Vi vil aldrig indhente oplysninger om dig indirekte fra kilder uden for vores forretning. Vi gemmer notater med hensyn til tjenester, vi forpligter os til at sikre, at vi opretholder og overgår vores serviceniveau. For eksempel har dine foretrukne produkter og hudpleje behov.

 

Dine personlige oplysninger kan også bruges af Aalborg Beauty til at underrette dig om nye produkter og tjenester fra tid til anden. Vi kontakter dig via telefon, e-mail eller SMS for at bekræfte afbestillinger booket og minde dig om kommende aftaler. Vi forventer at du har lavet aftalen, som samtykke til at gennemføre denne aktivitet, men hvis du vil, kan du til enhver tid afmelde dig.

Alle personlige oplysninger indsamlet af Aalborg Beauty er kun tilgængelig for de autoriserede personer, der har brug for at håndtere disse oplysninger til de formål, der er beskrevet i denne politik.

Aalborg Beauty må udlevere personlige oplysninger, når det kræves i henhold til loven, og kan afsløre det, når det er rimeligt nødvendigt at bistå en håndhævelse instans eller at mindske eller forhindre en trussel for en person eller for folkesundheden eller sikkerheden.

 

OPHÆVELSE FRA VORES LISTE

Hvis du ikke ønsker at modtage e-mail eller udstationerede tilbud fra Aalborg Beauty, så kontakt os venligst ved at sende en e-mail til info@aalborgbeauty.com. Angiv venligst Aalborg Beauty med dit fulde navn og din e-mailadresse

Hvis du følger instruktionerne for “Un-subscribing” for at afmelde dig, er det inkluderet som en del af Aalborg Beauty’s regelmæssige e-mail-tilbud, herved bliver dit navn fjernet fra postlisten for det pågældende publikations- / e-mail-tilbud.

 

ADGANG OG KORRIGERING

Du har ret til at søge adgang til oplysninger, som Aalborg Beauty har om dig (selvom der er nogle undtagelser herom). Du har også ret til at bede os om at rette op på oplysninger om dig, som er unøjagtige, ufuldstændige eller forældede.

Hvis du ønsker at udøve din ret i henhold til lov om beskyttelse af personlige oplysninger for at søge adgang til de personlige oplysninger, der er hos os, skal du sende din forespørgsel skriftligt til os på info@aalborgbeauty.com.

Vær opmærksom på, at vi for at beskytte privatlivets fred for alle vores kunder, hvis du ønsker oplysninger om personlige oplysninger, som vi har, skal identificere dig i overensstemmelse hermed.

For at gøre dette kan vi ringe til dig eller kræve dit nuværende navn og adresse (eller eventuelle tidligere adresser, der kan hjælpe med identifikation) og en kopi af en form for identifikation som et aktuelt kørekort eller pas.

Vi antager, medmindre du fortæller os ellers, at din anmodning vedrører vores aktuelle optegnelser om dig. Dette vil indeholde de personlige oplysninger om dig, som findes på vores databaser og filer. Generelt opkræver vi ikke dig for vores omkostninger ved at give adgang til vores aktuelle poster om dig.

 

ER PERSONOPLYSNINGERNE OPBEVARET SIKKERT?

Der træffes rimelige og hensigtsmæssige foranstaltninger for at sikre, at personlige oplysninger sikres mod risici som tab eller uautoriseret adgang, destruktion, brug, ændring eller offentliggørelse.

 

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik eller om, hvordan vi har håndteret personlige oplysninger om dig, bedes du kontakte os på info@aalborgbeauty.com