Hænder & Fødder

Hænder

Nu kan du med det samme efter at du har fået lakeret negle, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene. Shellac hærder ved UV-lys og er derfor helt tør efter behandlingen.

Shellac Nail Color fra CND er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen.

Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid og sige goddag til Shellac Nail Color!

Holder perfekt i op til 14 dage med en utrolig glans, og fjernes igen nemt på 10 minutter. Shellac Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først underlak, så farve og sidst overlak – og hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og “3-Free” – ingen formaldehyd eller dibuthyl phthalater.

Shellac Nail Color findes i 24 forskellige farver, fra skønne “Fransk Manicure”-agtige rosa og hvide, vil flot signalrød og fyldige mørke farver.

 

Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken – også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

 

Shellac Nail Color lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i Shellac Remover Wraps med 99% acetone på. De integrerede bomuldsrondeller forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetonen, som kun kommer i berøring med neglen.

 

Bløde hænder og fødder med en flot Shellac lakering.Forkæl dem og dig selv.

Her kan du se de forskellige behandlinger vi tilbyder til hænder.

Hænder

Shellac tillæg til manicure kr. 255,-

Lakering af negle kr. 104,-

Shellac incl. Mini Manicure kr. 374,-

Fransk Shellac inkl. mini Manicure kr. 394,-

Filning af negle kr. 124,-

Dekoration af negle kr. 24,- per negl

Shellac fjerning  kr. 145,-

Classic Manicure kr. 254,-

Negle files samt formes, neglebånd fjernes afsluttes med Girl Shine (buffering af negle) og håndcreme.

Luksus Manicure kr. 454,-

Negle files samt formes, neglebånd fjernes, håndpeeling efterfulgt af en håndmaske, massage afsluttende Girl Shine (buffering af negle) og håndcreme.

 

Book tid►

OBS

 

Husk selv at fjerne neglelak hjemmefra, da den tid det tager os at fjerne lakken bliver fratrukket tiden for selve behandlingen.