Hvad er Permanent Makeup

Hvad er Permanent Makeup?

<< tilbage til prislisten

 

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering, der til forskel fra de almindelige tatoveringer ikke foregår i de dybe hudlag, og derfor varer permanent makeup ikke mere end 3-5 år, da pigmentfarverne forsvinder.
En behandling som denne udføres altid med professionelt udstyr, der er specielt designet til at lave kosmetisk tatovering. Behandlingerne bliver altid udført med stort fokus på god hygiejne.
Det tatoverede område heler som hovedregel efter cirka 7-10 dage, men man vil opleve, at der frastødes pigmentfarve i op til 30 dage efter behandling.
Efter den første behandling har fundet sted, så går der 3-6 uger, og så skal anden behandling laves, og det er først herefter, at det endelige resultat kan ses. Det vil sige, at der kun skal to obligatoriske behandlinger til før, at du får et flot og længerevarende resultat.
Nogle få gange kan du afstøde en del af pigmentet og her anbefales der en tredje behandling, der kan tilkøbes de første seks måneder.
Samme pris gælder de første seks måneder, hvis man ønsker flere tilføjelser pr. område (f.eks. mere bredde på bryn).
Vi bruger ikke skabeloner til at lave øjenbryn efter, da vi hellere vil tage en snak med dig, og fremhæve dine personlige ønsker fremfor at tvinge en skabelon på dig.

Det er altid meget individuelt og ingen skabeloner kan gøre det rigtigt. På denne måde opnås der den harmoniske kombination af Permanent Makeup og din naturlige skønhed.

VIGTIGT OM LABINA PIGMENTER (TYSKLAND): VI BRUGER EU-GODKENDTE PIGMENTER, SOM ER:
Fri for sprit
Fri for parabener
Fri for tungmetaller, og jernoxider og titanium dioxid
De er organiske pigmenter, som er farverige pigmenter uden rødlig/blålig undertone(!). De skaber ingen magnetisme under MR-scanning og kan let fjernes med laser (da de indeholder ikke jern-oxider).

Aalborg Beauty tilbyder blandt anden disse permanent makeup behandlinger

3D Bryn►

Eyeliner►

INDEN BEHANDLING

2 dage inden behandling skal der undgås:

  • fiskeolie tabletter
  • al smertestillende medicin
  • koffein (kaffe, cola, energidrik)
  • solarie
  • sauna
  • dybderensende ansigtsbehandlinger
  • krydret/saltet mad og andet, der kan virke blodfortyndende

UNDER BEHANDLING

Behandlingen starter med at huden bliver renset og desinficeret. Der bliver påført en beroligende creme på.

Efter 15 min optegner vi sammen en form og vælger en farve.

Inden vi går i gang med selve mikro-pigmentering, skal der udfyldes Formular til Informeret Samtykke og du får afleveret en Efterbehandlings Vejledning.

.

EFTER BEHANDLING

Lad være med at røre så meget som muligt. Smør salven på et afrenset (med kogt vand) permanent makeup område 2 gange om dagen første 7 dage. Undgå solariet, sauna, svømmehal i 10 dage.

Benyt altid solbeskyttelse med høj faktor,når du solbader efter din permanent makeup er ophelet (30 dage).

Efter Læbepigmentering anbefales der at spise alt med en gaffel første 2 dage og første 14 dage må der ikke bruges tandpasta med en afblegning effekt.